BlokoRETO en Catalán


I si es pogués canviar el món a cop de tambor?
La  percussió social de Bloko del Valle és més que música, més que ritme…és una forma de canviar el món…un nou BlokoREPTE…SENSE LÍMITS!
Donem a conèixer aquest nou BlokoREPTE «Sense Límits» per a poder aconseguir 100 nous instruments que sumats als 120 que ja tenim, ens permetria acostar la  percussió social a més persones i així convertir-nos en el grup de percussió  social més gran d’Europa. El que un dia semblava un somni s’ha transformat en espais i accions reals que contribueixen al desenvolupament de valors i relacions  socials com a mitjà per impulsar la participació, canals d’expressió, d’inquietuts i propostes, per treballar la confiança i l’autoestima en individus i comunitats…
i on les persones poden ser  generadores de noves realitats i contextos…I CADA DIA SOM MÉS! Arribar a més persones i col•lectius suposa la possibilitat d’apropar-los a la música com a eina de transformació personal, grupal i social.
«Un tambor no és només un tambor i penjar-se un tambor no és només penjar-se un tambor»
La teva col•laboració a partir de 1 EURO convertida en tambors i sumada a «l’Energia Bloko» que podràs sentir cada vegada que els tambors sonin…seràn el gran impuls perquè la percussió social arribi a més persones! Un impuls   que arribarà directament a Tenerife i a les nostres escoles de percussió, que ja funcionen, a Kenia i Cabo Verde…i un impuls per l’inici d’altres nous i imminents reptes per apropar la percussió  social i tots els seus beneficis a col•lectius menys afavorits a Jodhpur (Índia) i San José (Costa Rica) l’any vinent. Sabem que amb poc es pot fer molt.
T’hi apuntes?
PUNXA A L’ENLLAÇ i suma’t al BlokoREPTE «Sense Límits»: (enlace)
Des del 22 d’agost fins al 24 de setembre de 2017


 
A %d blogueros les gusta esto: